Évf. 25 Szám 1 (2021): Acta Agraria Kaposváriensis

Megjelent: 2021-07-02

Állattenyésztés és genetika

Takarmányozástan

  • Szopósnyulak táplálása és táplálóanyag-ellátottsága a korai életszakaszban Irodalmi áttekintés

    Kacsala László, Matics Zsolt
    17-27
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2468
  • Effect of feed restriction on fatty acid profile, body composi-tion and selected blood parameters of intensive reared pike (Esox lucius)

    Kucska Balázs, Szabó András, Blake Chris, Hancz Csaba, Varga Dániel
    29-39
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2505

One Health

  • A mikrobiom globális szerepe a One Health megközelítésmód szerint Irodalmi áttekintés

    Hancz Csaba
    41-59
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2512

Környezetvédelem, környezetgazdálkodás

  • A Visegrádi Négyek környezetgazdálkodásának és fenntartható mezőgazdaságának elemzése

    Bartl Bianka, Stankovics Petra, Soós Gábor, Simon Brigitta
    61-78
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2511

Agrárökonómia

  • Szomszédsági hatások a világ kukorica piacán 1996 és 2015 között

    Szerb András Bence, Fertő Imre, Csonka Arnold
    79-95
    DOI: https://doi.org/10.31914/aak.2506