Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló komplex élelmiszerbiztonsági, illetve a kapcsolódó élettani és diagnosztikai kutatások megvalósítása a Kaposvári Egyetemen
Absztrakt
A projekt keretében megvalósult kutatások az agrár- és élelmiszeriparban tapasztalható alacsony innovációszint emelését szolgálták. A kutatások a Kaposvári Egyetem infrastrukturális- és tudásbázisára támaszkodva, élelmiszeripari vállalatokkal, külföldi- és hazai kutatókkal együttműködve valósultak meg. A K+F+I projekt célja az egyetemi kutató-fejlesztő műhelyekben és az élelmiszerágazatban tevékenykedők versenyképességének egyidejű növelése volt.Letöltések
Megjelent
2014-02-15
Folyóirat szám
Rovat
Aktuális közlendők
Hogyan kell idézni
Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló komplex élelmiszerbiztonsági, illetve a kapcsolódó élettani és diagnosztikai kutatások megvalósítása a Kaposvári Egyetemen. (2014). ACTA AGRARIA KAPOSVARIENSIS, 18(1), 132-133. https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/2097