Szerkesztőbizottság
ELNÖK
Dr. INCZE Kálmán, az Országos Húsipari Kutatóintézet nyugalmazott igazgató, a szerkesztőbizottság tiszteletbeli elnöke
Dr. FRIEDRICH László Ferenc, Intézetigazgató, Tanszékvezető, egyetemi tanár, MATE Élelmiszertudományi és Technoló-giai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának elnöke
TAGOK
Dr. BASKA Ferenc, Osztályvezető, egyetemi docens, Állatorvosi Egyetem, Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék
BÍRÓ Antal, Termelési vezető, Gyulahús Kft., a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja
ÉDER Tamás, Élelmiszeriparért felelős országos alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége
Dr. FELKAI Beáta Olga, Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
HORVÁTH Ferenc, Cégvezető, SPAR Magyarország Kft.
Dr. JÓNÁS Gábor, Egyetemi adjunktus, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék
Dr. KASZA Gyula, Osztályvezető, Kockázatmegelőzési és Oktatási Osztály, Nemzeti Élelmiszerláncbiztonsági hivatal (NÉBIH), Egyetemi docens, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), Címzetes egyetemi tanár, Állatorvostudományi Egyetem
Dr. KOVÁCS Levente, Tudományos munkatárs, MATE Állattenyésztés-tudományi Intézet
Dr. KOVÁCS Melinda, Akadémikus, Intézetigazgató, MATE Élettani és Takarmányozástani Intézet
Dr. KOVÁCS Péter, Tulajdonos, Funkció Kft, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja
Dr. NÉMETH Csaba, Kutatásfejlesztési vezető, Capriovus Kft., Címzetes egyetemi docens, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék
Dr. NGUYEN Duc Quang, Tudományos és innovációs igazgatóhelyettes, egyetemi tanár, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék
NYÍRI András, Teszttelepvezető, MATE Kaposvári Campus, Herceghalmi bemutatógazdaság
Dr. ORAVECZ Márton, Elnök, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (NÉBIH)
POMÁZI Gyula Zoltán, Elnök, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
PÁSZTORNÉ Dr. Huszár Klára, Oktatási ügyekért felelős Intézetigazgató-helyettes, egyetemi docens, MATE Élelmiszertu-dományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék
Dr. PÓTI Péter, Intézetigazgató, egyetemi tanár, MATE Állattenyésztés-tudományi Intézet
Gasparikné Dr. REICHARDT Judit, Osztályvezető, WESSLING Hungary Kft., Mikrobiológiai osztály
Dr. SZALAY Orsolya, Osztályvezető, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igaz-gatóság, Termelési Folyamataudit Osztály, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja
Dr. ZSARNÓCZAY Gabriella, Elnök, Magyar Élelmiszertudományi és Technológiai Egyesület, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának meghívott szakértője
Főszerkesztő:
Dr. FRIEDRICH László Ferenc
Szerkesztő:
Dr. ZSARNÓCZAY Gabriella
Kiadja a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Felelős szerkesztő, online lapmenedzser:
G. Szabó Sára
Olvasószerkesztő:
Katona József
Műszaki szerkesztő, laptervezés: