A Hús, ú.f. 1(1-2) (2022)

					View A Hús, ú.f. 1(1-2) (2022)

Új folyam 1. kötet 1-2. szám

Megjelent: 2023-01-13

Teljes szám

Cikkek

  • Az előhűtési és érlelési módok hatása a marhahús minőségi jellemzőire

    Barkó Annamária, Csurka Tamás, Visy Anna, Tóth Adrienn, Friedrich László
    6-15
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3288
  • Marhahús sertéshússal történő hamisításának kimutatása spektroszkópiás módszerekkel 1. rész

    Józsa Kata, Vitális Flóra, Kovács Zoltán, Zsarnóczay Gabriella
    16-21
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3411
  • Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából

    Visy Anna, Hidas Karina Ilona, Barkó Annamária, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Jónás Gábor, Friedrich László
    22-28
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3414
  • Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei

    Gulyás Pálma, Bálint Melinda, Kókai Zoltán
    29-33
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3415
  • HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire

    Majzinger Koppány László, Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Barkó Annamária, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Friedrich László, Jónás Gábor
    34-40
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3416
  • Nagy biológiai értékű állati eredetű melléktermékkel (vérrel) történő dúsítás hatása fagylaltok és jégkrémek állományára

    Csurka Tamás, Hidas Karina Ilona, Pásztorné Huszár Klára
    41-44
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3413
  • Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során

    Hidas Karina Ilona, Nyulasné Zeke Ildikó Csilla, Vargáné Tóth Adrienn, Visy Anna, Barkó Annamária, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Majzinger Koppány, Friedrich László Ferenc, Németh Csaba
    45-50
    DOI: https://doi.org/10.56616/meat.3354