Szerkesztőbizottság

Főszerkesztő:
Dr. Nguyen Duc Quang Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI

Olvasó szerkesztő:
Batáné Dr. Vidács Ildikó Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI

Szerkezstőbizottsági tagok:
Dr. Babinszky László Debreceni Egyetem
Badakné Dr. Kerti Katalin Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Balla Csaba Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Bednárikné Dr. Dörnyei Gabriella Semmelweis Egyetem ETK
Dr. Cseh Gellért MediFood GmbH (CH)
Dr. Friedrich László Ferenc Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Hitka Géza Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Kókai Zoltán Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Kovács Melinda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Kovács Zoltán Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Németh Csaba Capriovus Kft.
Pásztorné Dr. Huszár Klára Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Salgó András Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem VBK
Dr. Sipos Péter Debreceni Egyetem MÉK
Dr. Takács Krisztina Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ÉTTI
Dr. Varga László Széchenyi István Egyetem AKMK
Dr. Véha Antal Szegedi Tudományegyetem MK
Dr. Vijai Kumar Gupta Scotland's Rural College (UK)
Dr. Zsarnoczay Gabriella Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület

Kiadja:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.
Felelős kiadó: Prof. Dr. Gyuricza Csaba rektor

Közreadó:
MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
A szerkesztőség elérhetősége:
1118 Budapest, Ménesi út 45.
Tel: +36-305-7640
Email: ett@uni-mate.hu
Hirdetés: Dr. Nguyen Duc Quang
Tel: +36-20-421-8726