Évf. 20 Szám 2 (2024): AWETH

					View Évf. 20 Szám 2 (2024): AWETH
Megjelent: 2024-12-19

Teljes szám

Cikkek

  • Olasznád mint alternatív tömegtakarmány

    Hoffmann Flóra Adél, Orosz Szilvia, Balogh Krisztián Milán
    85-100
    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6473
  • A gyapotmag mint potenciális új fehérjeforrás – Magyarországi tapasztalatok

    Halász András, Csízi István, Varga Krisztina, Bojté Csilla, Bodnár Ákos , Egerszegi István, Kern László, Máthé László
    101-106
    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6474
  • A generációs intervallum, a beltenyésztettség és a pedigrételjesség vizsgálata a hazai haflingi lóállományban

    Gaál Zsófia Eszter, Posta János
    107-112
    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6475
  • A tejtermelés és a tejminőség vizsgálata különböző fejési technológiával működő dél-alföldi telepeken

    Szilágyi Szabina, Benk Ákos
    113-130
    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6477
  • Correlations of production factors in automated milking system in a Hungarian dairy farm

    Nawel Hlel, Gabriella Holló, Bence Bus, Ágnes Süli, Zsófia Nyúl, Miklós Gábor Szabari
    131-145
    DOI: https://doi.org/10.17205/aweth.6478