Az integrált vágósertés előállítást megalapozó tényezők

Szerzők

  • Lajos Illés
  • László Vidács
  • Péter Ács

Kulcsszavak:

sertés, vágósertés termelés, integráció, minőségbiztosítás

Absztrakt

A sertéshús termelésben résztvevők vertikális és horizontális összefogásának szükségességét hangsúlyozzuk. Ezek hiányéiban a termelésfejlesztés legfontosabb elemei nem hangolhatok össze. E feladat megoldásában állami szerepvállalásra is szükség van. A sertés termékpálya feldaraboltságának megszüntetése vezethet a „márkázott húsprogramok'' létrehozásához és a minőségbiztosítási rendszer teljeskörű kiépítéséhez.

Letöltések

Megjelent

2001-02-15

Hogyan kell idézni

Az integrált vágósertés előállítást megalapozó tényezők. (2001). ACTA AGRARIA KAPOSVARIENSIS, 5(3), 91-94. https://journal.uni-mate.hu/index.php/aak/article/view/1601