Beszámoló a XIII. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferenciáról

Szerzők

  • Földi Fanni Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskola

DOI:

https://doi.org/10.17165/TP.2020.3-4.1

Absztrakt

A Kaposvári Campus Pedagógiai Kar és a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar együttműködésének köszönhetően valósult meg a 13. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferencia 2020. október 1–3. között. A tudományos rendezvény a „Neveléstudomány – Válaszlehetőségek az új évezred kihívásaira” címet viselte. A konferencia eredeti helyszíne Kaposvár lett volna, de a jelenlegi vírushelyzet miatt egy online platformon keresztül követhettük az előadásokat. Ez a rendezvény volt hazánkban az első, nagy létszámú résztvevőt fogadó online konferencia a neveléstudomány területén. A konferencia elnöke Józsa Krisztián, titkára Bencéné Fekete Andrea volt.

Információk a szerzőről

  • Földi Fanni, Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskola

    fannifoldi94@gmail.com

Hivatkozások

Józsa, K. (2020, szerk.). Neveléstudomány – Válaszlehetőségek az új évezred kihívásaira: 13. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferencia [Educational Science – Possible Answers for the Challenges of the New Millennium: 13th Training and Practice International Conference on Educational Science] : Program és absztraktok : Program and Abstracts. Gödöllő: Szent István Egyetem.

Letöltések

Megjelent

2020-10-23

Folyóirat szám

Rovat

Tanulmányok

Hogyan kell idézni

Beszámoló a XIII. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferenciáról. (2020). Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 18(3-4), 9-12. https://doi.org/10.17165/TP.2020.3-4.1