A Bahá’í vallási mozgalom kialakulása, hatásmechanizmusa és pedagógiai konzekvenciái - a MESÉD projekt (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2008)
Vizsgálatom tárgya a hazai bahá’í vallási közösség által szorgalmazott Meséd projekt jelentősége és hatása a hazai közoktatásban. A program bemutatása előtt annak vallási hátterét vizsgáljuk meg.