A tanító- és óvodapedagógus-képzés a bolognai rendszerű felsőoktatásban (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2010)
Írásunk tömör összegző áttekintést kíván adni a tanító- és óvodapedagógus-képzés bolognai átalakulásának folyamatáról, a változás fő irányairól, pozitívumairól, negatívumairól, továbbá az első képzési ciklus lezárulásának birtokában megfogalmazható tapasztalatokról.