(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai Pszichológiai Karának Andragógia Tanszéke Andragógiai Füzetek címmel könyvsorozatot indított az ELTE Eötvös Kiadó gondozásában. A sorozat célja az, hogy szakmai fórumot biztosítson az egyetem oktatóinak és kutatóinak, a Neveléstudományi Doktori Iskola andragógiai témát kutató hallgatóinak, s nem utolsósorban, a felnőttképzés gyakorlatában működő szakembereknek.