(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
Pető Andrea és Berteke Waaldijk ezen kötete az ATHENA 2 hálózat keretében végzett kétéves együttműködésük, és ezen évek alatt egyre inkább finomított kurzusfejlesztésük eredménye.