(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
„Időszaki lapnak hatni kell, s ha hatni nem képes, nemes rendeltetését meg nem érdemli” - írta Kossuth 1846-ban, a Hetilap második évfolyamának beköszöntőjében. E gondolat jegyében indítjuk útjára a 2007-től új formában és tartalommal megjelenő Képzés és Gyakorlat című neveléstudományi folyóiratunkat, a Kaposvári Egyetem Csokonai Vitéz Mihály Pedagógiai Főiskolai Kara és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Főiskolai Kara közös kiadásában.