(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
A Magyar Egyháztörténeti Enciklopédia Munkaközösség gondozásában nemrégiben jelent meg Varga László kötete, mely sokéves kutatómunkája eredményeit összegzi.