(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2012)
A munkaadók követelményei - a gyorsütemű gazdasági fejlődés és technológiák változása miatt - a munkaerővel szemben folyamatosan nőnek. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy állandóan változik a foglalkoztatási lehetőségek elosztása, mivel számos, képzettséget nem igénylő munka megszűnik. Az emberek egyre gyakrabban változtatnak munkahelyet, ezért szükség van az ismeretek és a készségek rendszeres felfrissítésére.