Egy ballagási tabló margójára (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2012)
Egy körzeti általános iskolában az idei ballagáson nem csupán a gyerekek búcsúznak, véget ér egy fejezet is az iskola életében. Húszéves múltra tekinthetett vissza az a speciális tagozat, melyet újító szándékkal, szülők és tanulók segítésére hoztak létre többletmunkát vállaló pedagógusok. Ha az integráció megvalósulásáról van szó, akkor örömteli a búcsúzás. Valóban az-e? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi írás.