(untitled) (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2016)
A tanulmány célja, hogy bemutassa a jelenlegi ausztriai és hazai logopédusképzés sajátosságait. A felsőoktatási intézmények képzési kínálatának leírása az elsődleges források (honlapokon található tájékoztatók, tantervek) feltárásával és elemzésével történt. A tájékoztató anyagok vizsgálatán túl szükséges volt a hatályos jogszabályok megismerése és ismertetése. A dolgozat kísérletet tesz az alap- és mesterképzésen túl a szakirányú továbbképzési lehetőségek hasonlóságainak és eltéréseinek feltárására.