Kisgyermek-nevelési szimpózium Sopronban (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2014)
A Benedek Elek Pedagógiai Kar a közelmúltban adott otthont egy nemzetközi szakértői tanácskozásnak (Study Visit), melyen a Karib–tengeri Martinique szigetétől Európa tíz országán át egészen Thaiföldig húsz kisgyermekneveléssel foglakozó szakember vett részt.