Bekényi József (szerk.): Nagy önkormányzati kézikönyv: Nemzeti Közszolgálati és Tankönyv Kiadó Budapest, 2014. 336 oldal ISBN 978-615-5344-60-2 (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2016)
A Nagy önkormányzati kézikönyv 2014. év őszén, az önkormányzati választások időszakában jelent meg, azt a célt szolgálva, hogy elméleti és gyakorlati tudás közvetítésével segítse az önkormányzati képviselők, polgármesterek munkáját.