Az elfogadás pedagógiája konferencia (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2016)
A Kaposvári Egyetem Roma Szakkollégium a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karával közösen az elfogadás pedagógiájával foglalkozó tudományos konferenciát rendezett 2016. november 10-11-én Kaposváron. A kétnapos tanácskozás előadásai a kisebbségek, illetve mindenfajta másság elfogadásának pedagógiai, pszichológiai, szociális, jogi, vallási, művészeti aspektusait vizsgálták. A konferencia egyik célja, hogy a témában a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karával egy képzés kerüljön kidolgozásra pedagógusok számára.