(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2007)
Nagy Andor József könyve összefoglalja a médiának a felnőttekre gyakorolt hatását, ezt a napjainkban oly fontos és sokakat érdeklő témát. Olyan olvasók számára is szívesen ajánljuk a könyvet, akiknek még az andragógia fogalma sem teljesen tiszta, mert a szerző nagyon pontosan, az alapoktól indulva próbálja minden érdeklődő számára világossá tenni a tárgyalt problémakört.