(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2008)
A VII. Nevelésügyi Kongresszus eddig megszervezett kísérőrendezvényei között a Dél-Dunántúli Régióban megrendezésre került események sorában a Baranyai Pedagógiai Szakszolgálatok és Szakmai Szolgáltatások Központja (BPSZSZSZK) ez év tavaszán a pécsi Hotel Laterumban rendezte meg anuális konferencia programját neves előadók közreműködésével. A kétnapos rendezvény fókuszában a pedagógia, oktatás, közoktatás, az egész életen át tartó tanulás, az esélyegyenlőség, valamint a tehetséggondozás kérdései álltak.