(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2011)
A finn oktatás- és neveléskutatók publikációs aktivitására általánosságban is jellemző, hogy tanulmányaikkal jelen vannak a finn nyelvű neveléstudományi fórumokon kívül az európai és a skandináv oktatáskutatás meghatározó szervezeteiben és azok lapjaiban (European Education, European Education Research Journal, Scandinavian Journal of Educational Research, ritkábban: Comparative Education). Ennek eredményeként a finn iskolarendszer néhány jellemzője a nemzetközi oktatás- és neveléskutatási közegben meglehetősen ismert lett az utóbbi két évtizedben.