(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2015)
A könyv szerzője, Feketéné Dr. Szakos Éva az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának Neveléstudományi Intézetében az Andragógia és Művelődéselmélet Tanszék habilitált tudományos főmunkatársa. Az ELTE-n szerzett okleveles középiskolai tanári végzettséget, valamint 2001-ben PhD, 2013-ban habilitált doktori fokozatot a neveléstudomány (andragógia) területén. 2010-ig a Szent István Egyetem egyetemi docense és az ELTE óraadója volt. 2007 óta oktat az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájában, melynek Andragógia Programját 2014-ig vezette. Az MTA Pedagógiai Bizottság Andragógiai Albizottságának tagja. Kutatási területei az andragógia elméletei, a felnőttek tanulása és a felnőttképzés trendjei.