(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2016)
A Nagy önkormányzati kézikönyv 2014. év őszén, az önkormányzati választások időszakában jelent meg, azt a célt szolgálva, hogy elméleti és gyakorlati tudás közvetítésével segítse az önkormányzati képviselők, polgármesterek munkáját.