(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2020)
A Kaposvári Campus Pedagógiai Kar és a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar együttműködésének köszönhetően valósult meg a 13. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferencia 2020. október 1–3. között. A tudományos rendezvény a „Neveléstudomány – Válaszlehetőségek az új évezred kihívásaira” címet viselte. A konferencia eredeti helyszíne Kaposvár lett volna, de a jelenlegi vírushelyzet miatt egy online platformon keresztül követhettük az előadásokat. Ez a rendezvény volt hazánkban az első, nagy létszámú résztvevőt fogadó online konferencia a neveléstudomány területén. A konferencia elnöke Józsa Krisztián, titkára Bencéné Fekete Andrea volt.