(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2021)
Jesztl József és Lencse Máté könyvét a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány jelentette meg 2018-ban. Jesztl József szociálpedagógus, aki 2003-tól részt vesz a Tudor Alapítvány tehetséggondozói munkájában. Az életében rendkívül fontos szerepe van a játéknak. Ehhez kapcsolódóan tevékenykedett különböző tehetséggondozó műhelyekben. Pedagógiai céllal számos képzési programot dolgozott ki intézmények számára.