(untitled) (Training and Practice : Journal of Educational Sciences, 2021)
Pécsi Rita neveléskutató könyve egy olyan mű, amely a maga teljességében hiánypótló a magyar könyvpiacon, mind tartalmára mind a felépítésére tekintettel. Nem elsősorban szakmabeli pedagógusoknak vagy kutatóknak készült, bár ők is hasznosíthatják a benne rejlő tudásanyagot, hanem inkább XXI. századi gyakorló szülők hétköznapjait könnyítheti meg. A kiadvány tárgyalja a televízió / internet és a mobiltelefonok, vagy okoseszközök gyerekekre gyakorolt viszonyát és hatását egyaránt.