Szőke-Milinte Enikő, Konfliktuskezelés és pedagógusmesterség: Budapest: OPKM, 2006 (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
Az OPKM kiadásában 2006-ban jelent meg Szőke-Milinte Enikő: Konfliktuskezelés és pedagógusmesterség című munkája, amely nemcsak témaválasztásával, de a konfliktuskezelés újszerű megközelítésével is méltán tekinthető a konfliktuspedagógiai szakirodalom értékes, a további kutatásokhoz biztos támpontot nyújtó szakkönyvének.