Konferencia a humorról (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
2007. szeptember 13-án és 14-én került megrendezésre az I. Magyar Interdiszciplináris Humorkonferencia a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Főiskolai Kara szervezésében. A konferencia a humor társadalomtudományi megközelítésének lehetőségeit különböző aspektusokból próbálta feltárni. A téma komoly érdeklődést váltott ki a szakemberekből, ezt igazolja a résztvevők és az érdeklődők jelentős száma is. Előadók nemcsak Magyarországról, hanem Horvátországból, Németországból, Romániából és az USA-ból is érkezetek.