Forray R. Katalin, Muzsikusnak lenni: Pécs: Pécsi Tudományegyetem BTK NTI Romológia és Nevelésszociológia Tanszék, 2007 (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományi Intézet Romológia és Nevelésszociológia Tanszéke Gypsy Studies címmel sorozatot indított 2000-ben. E sorozat 19. köteteként 2007-ben jelent meg Forray R. Katalin „Muzsikusnak lenni” című könyve.