Kettős jubileum (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2007)
2008-ban lesz 120 éve annak, hogy megkezdte működését a Pécsi Székesegyházi Énekiskola, s 55 éve annak, hogy az intézmény megszűnt működni.