VANDA - VállAlkozó Nők, DoDgozó Anyák az „Otthon a vállalkozás világában” című távoktatási program nyitókonferenciája: Budapest, 2008. április 30. (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2008)
A Tempus Közalapítvány NŐ 2007 nevű kísérleti projektjének folytatásaként az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával ez év tavaszán VállAlkozó Nők, Dolgozó Anyák (VANDA) címmel távoktatási programot indított anyasági ellátásban részesülő, gyermekgondozást végző hölgyek számára. A program - pályázati úton történt jelentkezés után - 77 olyan résztvevőt fog össze az ország minden tájáról, akiknek már van vállalkozásuk vagy legalább életképes, reális vállalkozói ötletük, illetve szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra vállalkozóként. A távoktatásos képzésbe azon célcsoportok is bekapcsolódhattak, akik saját forrás vagy egyéb lehetőség hiányában nem tudnának élni a felnőttképzés, az egész életen át tartó tanulás kínálta előnyökkel.