A logoterápia alapfogalmainak szupervíziós vonatkozásai (Képzés és Gyakorlat : Neveléstudományi folyóirat, 2015)
A tanulmányban azt kívánom bemutatni, hogy a logoterápia alapfogalmai mennyiben egyeztethetőek össze a szakmai személyiségfejlesztés (szupervízió) elméletével, elveivel, nem utolsó sorban annak gyakorlatával. Vizsgálom, hogyan alkalmazhatóak e fogalmak a szakmai személyiségfejlesztés eseteiben. Kitérek arra, hogy a Frankl által értett emberkép összhangban áll-e a szupervízió céljaival. Bemutatom azokat a logoterápiás alapfogalmakat, melyek álláspontom szerint alapjait képezhetik a szakmai személyiség fejlesztésének is.