A Szent István Egyetem Környezettudományi Doktori Iskola hallgatói fórumának előadásai: (2007. január 31. Tájökológia, természet- és tájvédelem tudományági részterület) - Penksza, Károly (TÁJÖKOLÓGIAI LAPOK, 2007)
...