Fehér akác és tövises lepényfa magbankjának vizsgálata budapesti parkok talajában* - Simkó, Hella; Csontos, Péter (TÁJÖKOLÓGIAI LAPOK, 2009)
* Tanulmányunkat Czimber Gyula professzor úr emlékének ajánljuk