XIV. Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferencia, 2024. november 15–16., Pilisvörösvár: Az erdők szerepe Magyarországon: védelem, gazdálkodás, rekreáció - Rusvai, Katalin; Erdélyi , Arnold (JOURNAL OF LANDSCAPE ECOLOGY, 2025)
-