A zöld- és megújuló energia kihasználásának lehetőségei az online térben primer kutatás segítségével - Szeberényi, András (Studia Mundi – Economica, 2016)
Az általam választott és feldolgozott téma aktualitását indokolja, hogy a marketingeszközök a piacgazdaság kialakulásával robbanásszerű változáson mentek keresztül, napjaink vívmányaként a világháló megjelenése a megváltozott információáramlás, az elektronikus marketing egyre nagyobb teret nyer a gazdaságban és a társadalomban egyaránt.Kutatásom célja, hogy megvizsgáljam, és értékeljem a “Zöld energiával a zöld Magyarországért” weboldalt, amely fő témája és kutatási területe a zöld- és megújuló energia felhasználásának lehetőségei, alkalmazási módszerei. A weboldalt egy kérdőíves primer kutatás segítségével értékeltem, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy összetettebb képet kaphassak az online tér felhasználhatósága és a fejlesztések kihasználhatóságára a zöld- és megújuló energiák tekintetében.
Keywords: zöldenergia; megújuló energia; technológiai fejlődés; weboldal elemzés; online marketing