Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program működési anomáliái - Keszthelyi, Krisztián (Studia Mundi – Economica, 2019)
Írásom célja, hogy rávilágítson a vidékfejlesztés hatásaira, azon belül pedig a támogatási rendszer meghatározó szerepére. Az agrár és vidékfejlesztés lehetőségeinek meghatározó elemea releváns pályázati rendszerek hatékony működtetése. A tanulmány az Új MagyarországVidékfejlesztési Program működési sajátosságaira és azok hatásaira fókuszál, mely a befejezéselőtt álló PhD dolgozatom egyik fontos részét alkotja.