Studia Mundi – Economica

Információk

ISSN 2415-9395 (Online)
A Studia Mundi – Economica a MATE Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézetének online tudományos folyóirata. A folyóirat létrehozásának célja, hogy lehetőséget biztosítson újszerű tudományos eredmények, színvonalas tudományos munkák, esettanulmányok és egyéb tudományos értékű művek megjelentetésére az Intézet profiljához kapcsolódó szakmai területeken.
Alapítva: 2014-ben a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán.

Aktuális szám

Évf. 11 Szám 1 (2024): Studia Mundi – Economica
Az összes folyóiratszám megtekintése

Tisztelt Látogató! 

A Studia Mundi – Economica a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem jogelőd intézménye, a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara által 2014-ben létrehozott online tudományos folyóirat, amely lehetőséget biztosít újszerű tudományos eredmények, színvonalas tudományos munkák, esettanulmányok és egyéb tudományos értékű művek megjelentetésére az intézmény profiljához kapcsolódó szakmai területeken. A folyóiratban nemcsak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem oktatói, kutatói, hallgatói kaphatnak lehetőséget a publikálásra, hanem nyitott más magyar, illetve külföldi kutatóműhelyek tudományos eredményeinek megjelentetésére is. A lap évente 4 alkalommal jelenik meg. A folyóiratba kerülő minden cikk szigorú szakmai lektorálási folyamaton megy keresztül. Minden egyes kéziratot két szakmai lektor véleményez. A honlapon feltüntetett Rólunk/Tématerületek felületen felsorolt témakörökhöz illeszkedően kéziratok az év folyamán folyamatosan beküldhetők

A Studia Mundi – Economica folyóirat a Magyar Tudományos Akadémia IX. osztálya által minősített, így a folyóiratban megjelent kéziratok az MTMT-ben a tudományos folyóiratcikkek között nyilvántartottak.

 

Tisztelettel:
Prof. Dr. Szűcs István DSc.
Szerkesztőbizottság örökös tiszteletbeli elnöke