Évf. 11 Szám 1 (2023): JCEGI

Megjelent: 2023-06-14

Cikk szövege

  • Növénykondícionálók élettani hatásának vizsgálata őszi búza nagyparcellás kísérletben

    Tury Rita, Tóth Szilárd Zsolt, Lehoczky Éva, Láposi Réka
    3-14
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.4489
  • The Effect of Salinity on the Chlorophyll Content of Wheat

    Giancarla Velicevici, Emilian Madosa, Eugen Oproi, Olimpia Iordanescu, Petru Dragomir
    15-24
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.4490
  • Plant Protection Practises and Their Impact on Environment

    Ismet Yildirim
    25-38
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.3399
  • A szárny dimorfizmus/polimorfizmus a poloskáknál (Heteroptera) funkcionális nézőpontból: áttekintés. Első rész: nem fitofág fajok

    Gidó Zsolt
    39-54
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.4491
  • Áttekintés a rizs arzéntartalmának csökkentési lehetőségeiről

    Szalóki Tímea, Székely Árpád, Valkovszki Noémi Júlia, Tarnawa Ákos, Jancsó Mihály
    55-66
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.4492
  • A budapesti fafajok képességének értékelése a légköri nehézfémek megkötésére

    Haimei Chen, Kardos Levente, Gyeviki Márta, Hrotkó Károly, Szabó Veronika, Sütöriné-Diószegi Magdolna
    67-81
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.3359
  • A mikrohullámmal és a konvekciós módon hőkezelt minták mikrobiológiai jellemzői nem mutatnak eltérést a felszíni víz kezelése esetén

    Barczi András, Lippai Anett
    82-95
    DOI: https://doi.org/10.33038/jcegi.4570