Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
GEORGIKON FOR AGRICULTURE
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 26 Szám 2 (2022)
Évf. 26 Szám 2 (2022)
Megjelent:
2022-09-15
Teljes szám
PDF (Angol)
Cikkek
Environmental concerns and possible strategies to reduce the potential risks of plant molecular farming – Review
Taye Molla Gereme
2-19
PDF (Angol)
A DNA based method to determine the origin of honey produced by Apis cerana
Szepesi Kinga, Heltai Botond, Kolics Éva, Kinga Mátyás, Kálmán Nikoletta, Taller János, Miyazaki Satoshi, Balázs Kolics
20-34
PDF (Angol)
Greenhouse gas emissions in the countries of the Visegrad Group: an analysis of sustainable agriculture and environmental management
Bartl Bianka, Soós Gábor, Stankovics Petra, Simon-Gáspár Brigitta
35-54
PDF (Angol)
Investigation of the relationship between the evaporation and meteorological variables for different Class A pan treatments
Simon-Gáspár Brigitta, Soós Gábor, Anda Angéla
55-65
PDF (Angol)
Effects of agriculture on surface and subsurface water resources – A review
Tóth Ariel, Kucserka Tamás
66-82
PDF (Angol)
Detection of viral infections in a hungarian vineyard
Agyemang Evans Duah, Nsongoma Martine Lihwa, Pásztor György, Takács András
83-96
PDF (Angol)
Comparison of Class A pan evaporation with estimated reference evaporation and evapotranspiration
Simon-Gáspár Brigitta, Soós Gábor, Anda Angéla
97-108
PDF (Angol)
A preliminary study in modelling evapotranspiration of common reed stands in the Kis-Balaton wetland
Soós Gábor, Anda Angéla
109-120
PDF (Angol)
Nyelv
English
Magyar