Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugorjon az aktuális számra
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
ÉLELMISZER, TUDOMÁNY, TECHNOLÓGIA
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Aktuális szám
Évf. 72 Szám 1-2 (2022)
Megjelent:
2022-12-30
Teljes szám
PDF
Cikkek
Élelmiszer-választás előrejelzése szemmozgás adatok alapján
Szakál Dorina, Fehér Orsolya, Szlovencsák Luca, Gere Attila
2-5
PDF
Évjárat és léptékcsökkentés hatása kukoricaszilázs mikrobiomjának változására a silózás során
Batáné Vidács Ildikó, Kosztik Judit, Tóth Ákos, Kukolya József
6-10
PDF
MTT (3-(4,5-dimetiltiazol-2-il)-2,5-difenil tetrazólium-bromid) kolorimetriás módszer adaptálása Lactobacillus törzsek vizsgálatához
Hegyi Ferenc, Perjéssy Judit, Zalán Zsolt
11-18
PDF
Édesburgonya liszttel dúsított quinoaliszt-alapú száraztészta vizsgálata
Kreszadló Luca, Soós Anita, Szedljak Ildikó Judit
19-23
PDF
Hal in vitro emésztési modellek kidolgozása haltenyésztés fenntarthatóságának elősegítése céljából
Antal Otilia Tamara, Nagy András, Takács Krisztina
24-31
PDF
Fehérje- és DNS-kimutatáson alapuló állatfajspecifikus vizsgálati eljárások áttekintése
Jánosi Anna, Koppányné Szabó Erika, Némethné Szerdahelyi Emőke
32-38
PDF
Aminosav-vizsgálatok az élelmiszeriparban – analitikai kihívások és megoldási lehetőségek
Lengyelné Kónya Éva, Berki Mária, Tömösköziné Farkas Rita, Abrankó László
39-45
PDF
Különböző probiotikus aktivitású Lactobacillus bulgaricus törzsek növekedésének nyomon követése fiziko-kémiai tulajdonságok segítségével
Kaszab Tímea, Boda Boglárka, Pomázi Andrea, Mohácsiné Farkas Csilla
46-51
PDF
Kíméletes szárítási módok hatása a medvehagyma (Alliumursinum L.) beltartalmi jellemzőinek alakulására
Friedrich-Ivanics Judit, Albert Krisztina Zita, Bánlaki-Doma Eszter
52-57
PDF
Vízkefírkultúrával fermentált ital fejlesztése
Lippai Laura, Mednyánszky Zsuzsanna, Kocsis Tamás, Kiskó Gabriella
58-63
PDF
Probiotikus Lactobacillus törzsek hidrogénperoxid szintézisének tanulmányozása
Kilin Ákos, Urbán Imola, Rezessyné Szabó Judit, Klosz Katalin, Nguyen Duc Quang
64-67
PDF
Yarrowia törzsek pigmenttermelésének vizsgálata
Sipiczki Gizella, Eszterbauer Edina , Nagy Edina Szandra, Kiss Zsuzsanna, Bujna Erika
68-71
PDF
Az összes folyóiratszám megtekintése
Kézirat beküldése
Kézirat beküldése
Nyelv
English
Magyar