Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 72 Szám 1-2 (2022)
Évf. 72 Szám 1-2 (2022)
Megjelent:
2022-12-30
Teljes szám
PDF
Cikkek
Élelmiszer-választás előrejelzése szemmozgás adatok alapján
Szakál Dorina, Fehér Orsolya, Szlovencsák Luca, Gere Attila
2-5
PDF
Évjárat és léptékcsökkentés hatása kukoricaszilázs mikrobiomjának változására a silózás során
Batáné Vidács Ildikó, Kosztik Judit, Tóth Ákos, Kukolya József
6-10
PDF
MTT (3-(4,5-dimetiltiazol-2-il)-2,5-difenil tetrazólium-bromid) kolorimetriás módszer adaptálása Lactobacillus törzsek vizsgálatához
Hegyi Ferenc, Perjéssy Judit, Zalán Zsolt
11-18
PDF
Édesburgonya liszttel dúsított quinoaliszt-alapú száraztészta vizsgálata
Kreszadló Luca, Soós Anita, Szedljak Ildikó Judit
19-23
PDF
Hal in vitro emésztési modellek kidolgozása haltenyésztés fenntarthatóságának elősegítése céljából
Antal Otilia Tamara, Nagy András, Takács Krisztina
24-31
PDF
Fehérje- és DNS-kimutatáson alapuló állatfajspecifikus vizsgálati eljárások áttekintése
Jánosi Anna, Koppányné Szabó Erika, Némethné Szerdahelyi Emőke
32-38
PDF
Aminosav-vizsgálatok az élelmiszeriparban – analitikai kihívások és megoldási lehetőségek
Lengyelné Kónya Éva, Berki Mária, Tömösköziné Farkas Rita, Abrankó László
39-45
PDF
Különböző probiotikus aktivitású Lactobacillus bulgaricus törzsek növekedésének nyomon követése fiziko-kémiai tulajdonságok segítségével
Kaszab Tímea, Boda Boglárka, Pomázi Andrea, Mohácsiné Farkas Csilla
46-51
PDF
Kíméletes szárítási módok hatása a medvehagyma (Alliumursinum L.) beltartalmi jellemzőinek alakulására
Friedrich-Ivanics Judit, Albert Krisztina Zita, Bánlaki-Doma Eszter
52-57
PDF
Vízkefírkultúrával fermentált ital fejlesztése
Lippai Laura, Mednyánszky Zsuzsanna, Kocsis Tamás, Kiskó Gabriella
58-63
PDF
Probiotikus Lactobacillus törzsek hidrogénperoxid szintézisének tanulmányozása
Kilin Ákos, Urbán Imola, Rezessyné Szabó Judit, Klosz Katalin, Nguyen Duc Quang
64-67
PDF
Yarrowia törzsek pigmenttermelésének vizsgálata
Sipiczki Gizella, Eszterbauer Edina , Nagy Edina Szandra, Kiss Zsuzsanna, Bujna Erika
68-71
PDF
Kézirat beküldése
Kézirat beküldése
Nyelv
English
Magyar