A nyomon követési rendszer helyzete és fejlesztése a hazai friss (funkcionális) zöldség-gyümölcs szektorban

Szerzők

  • József Lehota Szent István Egyetem, Marketing Intézet (Szent István University, Institute of Marketing) H-2103 Gödöllő, Páter K. u. 1.
  • Nándor Komáromi Szent István Egyetem, Marketing Intézet (Szent István University, Institute of Marketing) H-2103 Gödöllő, Páter K. u. 1.
  • Zsuzsanna Lehota Szent István Egyetem, Marketing Intézet (Szent István University, Institute of Marketing) H-2103 Gödöllő, Páter K. u. 1.

Absztrakt

Traditional forms of functional foods are the agricultural raw products, especially fruits and vegetables for fresh consumption. The picture which took shape about the functional fruits and vegetables in the consumers – according to a representative national survey of SzIe GTk mI in 2006 – is schematic and low-differentiated with the exception of few products. This article presents the results of a miksa Deri research program that came true in international cooperation. The program aimed at the tracking development of fresh fuits and vegetables.

Letöltések

Megjelent

2008-02-15

Folyóirat szám

Rovat

Cikkek