Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Logo
  • About
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Editoral Team
    • Contact
  • Current
  • In Press
  • Archives
  • Author Guidelines
  • Food and Marketing Conference
    • Introduction
    • Programme
    • Registration
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 7 No. 1 (2010)

Vol. 7 No. 1 (2010)

					View Vol. 7 No. 1 (2010)
Published: 2010-02-15

Articles

  • A hazai élelmiszerek megítélésének és preferenciájának vizsgálata egy magyar és egy külföldi élelmiszer-üzletlánc vásárlói körében – 2. rész

    Judit Hámori, Ágnes Horváth
    3-9
    • PDF (Hungarian)
  • A gazdasági válság hatása a kereskedelmi márkás termékekre Magyarországon

    Orsolya Fehér, Istvánné Hajdu, Péter Boros
    11-14
    • PDF (Hungarian)
  • Almafajták ökológiai termesztéssel termelt gyümölcseinek fogyasztói értékelése

    János Felföldi, Tibor Szabó, József Nyéki, Miklós Soltész, Zoltán Szabó, Ferenc Apáti
    15-19
    • PDF (Hungarian)
  • Az organikus édesipari termékek fogyasztási szokásainak elemzése

    Ágota Panyor
    21-25
    • PDF (Hungarian)
  • Sertéshúsfogyasztással kapcsolatos fogyasztói preferenciák, attitűdök elemzése az Észak-Alföldi régióban I.

    Viktória Balogh
    27-30
    • PDF (Hungarian)
  • Élelmiszer-ipari termékinnovációk realizálási feltételei

    Sándor Balogh, Antal Véha
    31-35
    • PDF (Hungarian)
  • Az egészséges és az egészségesnek gondolt táplálkozás trendjei

    Zoltán Lantos
    37-40
    • PDF (Hungarian)
  • A marketingkommunikáció új eszközeinek alkalmazási lehetőségei a tej- és tejtermékek piacán

    Ákos Varga
    41-44
    • PDF (Hungarian)

Information

  • For Authors
  • For Librarians

Language

  • English
  • magyar

Make a Submission

Make a Submission

Browse

  • Categories

ISSN 1786-3422 (Print)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. 2020 by Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing

The Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing is an open access journal distributed under the terms and condtoins of the Creative Commons Attribution
CC-BY-NC-ND license 4.0. 

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.