Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Logo
  • About
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Editoral Team
    • Contact
  • Current
  • In Press
  • Archives
  • Author Guidelines
  • Food and Marketing Conference
    • Introduction
    • Programme
    • Registration
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 12 No. 2 (2016)

Vol. 12 No. 2 (2016)

					View Vol. 12 No. 2 (2016)
Published: 2016-07-15

Articles

  • Egy alternatív fehérjeforrás értékelése: a rovarfogyasztás kihívásai és lehetőségei

    Péter Balogh
    3-12
    • PDF (Hungarian)
  • A vásárlói termékválasztás jellemzői a Balaton térség piachelyein - a helyi termelői piacok

    Csilla Nezdei
    13-22
    • PDF (Hungarian)
  • Magyar vidékfejlesztési programok és élelmiszertermelés

    Csaba Sarudi
    23-28
    • PDF (Hungarian)
  • A tejágazat helyzete, különös tekintettel a tej és tejtermék-fogyasztás a alakulására

    Péter Balogh
    29-38
    • PDF (Hungarian)
  • A csokoládé fogyasztói megítélése

    Zsanett Laskai, Andrea Olsovszkyné Némedi
    39-46
    • PDF (Hungarian)
  • A sertéshúsfogyasztási szokások vizsgálata a 4P alapján - a termékkel kapcsolatos kérdések bemutatása

    Viktória Vida, István Szűcs
    47-54
    • PDF (Hungarian)

Information

  • For Authors
  • For Librarians

Language

  • English
  • magyar

Make a Submission

Make a Submission

Browse

  • Categories

ISSN 1786-3422 (Print)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. 2020 by Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing

The Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing is an open access journal distributed under the terms and condtoins of the Creative Commons Attribution
CC-BY-NC-ND license 4.0. 

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.