Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Logo
  • About
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Editoral Team
    • Contact
  • Current
  • In Press
  • Archives
  • Author Guidelines
  • Food and Marketing Conference
    • Introduction
    • Programme
    • Registration
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 12 No. 1 (2016)

Vol. 12 No. 1 (2016)

					View Vol. 12 No. 1 (2016)
Published: 2016-02-15

Articles

  • Zempléni kézműves élelmiszerek a kelet-magyarországi női fogyasztók szemszögéből

    Péter Balogh
    3-15
    • PDF (Hungarian)
  • Tejtermelő családi gazdaságok vizsgálata

    Zsolt Kőmüves
    17-22
    • PDF (Hungarian)
  • Versenytárs élelmiszerkereskedelmi láncok márkaasszociációs térképe

    Brigitta Plasek, Dávid Jászai, Noémi Gábora, Ede Biegner, Ágoston Temesi
    23-31
    • PDF (Hungarian)
  • A fogyasztók információ-igénye az élelmiszervásárlás során – egy fókuszcsoportos kutatás eredményei

    Gabriella Soós
    33-38
    • PDF (Hungarian)
  • Be- és kilépés egy érett iparágban: a magyar kisüzemi sörfőzdék esete

    Imre Fertő, Anita Major, Szilárd Podruzsik, József Fogarasi
    39-46
    • PDF (Hungarian)
  • A környezetvédelem szerepe az élelmiszer-vásárlásban

    Lilla Lábodi, Krisztina Bence, Nikoletta Böröndi-Fülöp
    47-55
    • PDF (Hungarian)

Information

  • For Authors
  • For Librarians

Language

  • English
  • magyar

Make a Submission

Make a Submission

Browse

  • Categories

ISSN 1786-3422 (Print)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. 2020 by Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing

The Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing is an open access journal distributed under the terms and condtoins of the Creative Commons Attribution
CC-BY-NC-ND license 4.0. 

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.