Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Logo
  • About
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Editoral Team
    • Contact
  • Current
  • In Press
  • Archives
  • Author Guidelines
  • Food and Marketing Conference
    • Introduction
    • Programme
    • Registration
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 3 No. 1 (2006)

Vol. 3 No. 1 (2006)

Published: 2006-02-15

Articles

  • Risks of Food Consumption and the Alternatives of their Management

    József Lehota
    13-18
    • PDF (Hungarian)
  • Reklámstratégia a funkcionális élelmiszerek piacán

    Szilárd Berke, Eszter Molnár
    19-30
    • PDF (Hungarian)
  • Tendenciák az ökoélelmiszerek fogyasztásában és értékesítésében

    Viktória Szente
    31-36
    • PDF (Hungarian)
  • Kalciumban dús élelmiszerek hatása a csontvesztésre osteoporosisban

    Mária Figler
    47-50
    • PDF (Hungarian)
  • Innováció és minőség az élelmiszeriparban

    Péter Ákos Biacs, Orsolya Szigeti
    51-55
    • PDF (Hungarian)
  • Szinbiotikus fermentált tejkészítmények kifejlesztése és forgalmazása Magyarországon

    Béla Schäffer, Rezsőné Francz, Beáta Keller, Béla Szily, Sándor Szakály
    57-63
    • PDF (Hungarian)
  • Innováció és marketing a sajtok piacán - új termékek, új csatornák fejlesztése egy családi tejfeldolgozó üzem példáján

    Linda Egyed, Balázs Olivér Székely, Zoltán Szakály
    65-70
    • PDF (Hungarian)
  • Innovációs stratégia a kaposvári Finomságok Kft-nél

    J. Nagy, A. József, Viktor Solymosi, Zsolt Polereczki
    71-74
    • PDF (Hungarian)
  • Innováció és piaci stratégia Nádudvaron

    János Galambos
    75
    • PDF (Hungarian)

Information

  • For Authors
  • For Librarians

Language

  • English
  • magyar

Make a Submission

Make a Submission

Browse

  • Categories

ISSN 1786-3422 (Print)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. 2020 by Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing

The Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing is an open access journal distributed under the terms and condtoins of the Creative Commons Attribution
CC-BY-NC-ND license 4.0. 

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.