Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
Logó
  • Rólunk
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Szerkesztőség
    • Kapcsolattartó
  • Aktuális szám
  • Megjelenés alatt
  • Archívum
  • Szerzői útmutató
  • Élelmiszer és Marketing Konferencia
    • Bemutatkozó
    • Program
    • Regisztráció
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 3 szám 2 (2006)

Évf. 3 szám 2 (2006)

					View Évf. 3 szám 2 (2006)
Megjelent: 2006-07-15

Cikkek

  • Az élelmiszer-fogyasztói magatartástrendek vizsgálata, kiemelt figyelemmel a stratégiai élelmiszerekre

    Viktória Szente, Gyula Széles, Zoltán Szakály
    3-11
    • pdf
  • Beneo program: Az inulin és oligofruktóz tartalmú funkcionális élelmiszerek jelentősége és tudományos hátterének közvetítése a fogyasztó felé

    Dóra Sztastyik, K. Farkas
    13-18
    • pdf
  • A bor két arca

    Eszter Molnár
    19-21
    • pdf
  • Tej- és terjtermékek fogyasztói szokásainak vizsgálata Magyarországon

    Zoltán Szakály, Gábor Szabó, Orsolya Szigeti
    23-29
    • pdf
  • A nyomon követhetőség elemzése húsüzemekben

    Viktor Solymosi, Péter Ákos Biacs
    31-34
    • pdf
  • Környezettel szembeni attitűdök és környezetbarát vásárlások Magyarországon

    Katalin Schäfferné Dudás
    35-42
    • pdf
  • Szekunder piackutatás potenciális újgenerációs hungarikumok körében

    Zoltán Szakály, Orsolya Szigeti, Szilárd Berke, Viktória Szente
    43-47
    • pdf
  • A kereskedelmi márkák szerepe, jelentősége a magyar élelmiszer-kereskedelemben

    Mihály Szilvási, J. Horváth
    49-56
    • pdf
  • A magyar kávéfogyasztási szokások változásai

    Krisztina Letenyei, J. Papp
    57-65
    • pdf
  • Zöldség és gyümölcskonzervek piaci elemzése

    Ágoston Temesi, Viktória Szente
    67-70
    • pdf
  • Középiskolások táplálkozási szokásai

    Nikoletta Fülöp, Zoltán Szakály
    71-76
    • pdf

Információ

  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Nyelv

  • English
  • magyar

Make a Submission

Make a Submission

Böngészés

  • Kategóriák

ISSN 1786-3422 (Nyomtatott)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing cop.  2021.

Az Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing a MATE Kaposvári Campusának nyílt hozzáférésű folyóirata, amelyre a Creative Commons 4.0 standard licenc alábbi típusa vonatkozik: CC-BY-NC-ND-4.0.

Kiadja a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem, Gödöllő.
A kiadásért felel: dr. Gyuricza Csaba egyetemi tanár, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem rektora

Szerkesztőség: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

A kiadói rendszerről